VacOne - návod k použití

Návod k použití

typ kávy hrubost mletí množství kávy voda doba louhování
cold brew jemné namletí (struktura se podobá cukru krupici až hrubé mouce) 5 odměrek kávy (zhruba 32 g) pokojová teplota vody dolitá po spodní rysku (cca 300 ml) 4 minuty
horká káva středně jemná hrubost mletí (přibližně struktura stolní soli) 3 odměrky (zhruba 20 g) horká voda (ideálně 93 °C) dolitá po střední rysku (cca 340 ml) 30 vteřin

TIP: Kávu doporučujeme mlít nejlépe v mlýnku s kónickými mlecími kameny. Abyste dosáhli ideální chuti, nebojte se experimentovat s množstvím kávy, hrubostí mletí, množstvím vody a dobou louhování. Více kávy, jemnější mletí, méně vody či delší čas louhování zajistí silnější kávu a naopak.

Údržba

Tento web používá cookies za účelem optimalizace efektivního poskytování služeb. Pokud své nastavení cookies nezměníte, chápeme to jako souhlas s jejich užíváním.

Další informace